Broekmans installatiebedrijf

Installatiebedrijf Dordrecht

Broekmans installatiebedrijf Dordrecht brengt zijn klanten al meer dan 50 jaar warmte en comfort. Wij bieden een ruim assortiment aan cv-ketels, radiatoren, warmtepompen, airconditioning enzonnepanelen

CV-ketel installatie en onderhoud Dordrecht
U als afnemer van onze installatie kan niet alleen terecht voor het installeren van nieuwe installaties, maar ook voor storingen aan uw installatie. Onderhoudswerkzaamheden behoren eveneens tot onze activiteiten.
 
Niet alleen in onze dienstverlening staan we in voor kwaliteit, maar ook onze producten zijn afkomstig uit zeer gerenommeerde fabrieken zoals Nefit cv-ketels, Remeha cv-ketels en Vaillant cv-ketels. Het allerbeste materiaal voor een redelijke prijs, zorgen voor een installatie waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Onze medewerkers installeren deze producten correct en deskundig voor u.
 
Installaties zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Door geavanceerde elektronica zijn er energie zuinige apparaten op de markt gekomen. Deze ontwikkeling vraagt de nodige aandacht voor de cv installatie die wij als vakmensen u graag willen geven. Het assortiment wat wij u kunnen bieden is enorm uitgebreid. Wij zijn ervan overtuigd dat er zeker door u een keuze gemaakt kan worden. In allerlei prijsklassen, uitvoeringen, kleuren en merken presenteren wij aan u de kwalitatief hoogstaande producten, met goede garantie voorzieningen.

Zonnepanelen plaatsen Dordrecht
Bent op zoek naar zonnepanelen? Wilt u weten wat het gebruik van zonne-energie u kan besparen en wat de terugverdientijd is van zonnepanelen of zonneboiler voor uw situatie?

Deskundige medewerkers van Broekmans Installatie Dordrecht weten precies hoe u het maximale rendement uit uw zonnepanelen kan halen. Daarnaast bespaart u met zonnepanelen niet alleen op uw energiekosten maar levert u ook nog een belangrijke bijdrage aan een beter milieu.
 
Wanneer uw zonnepanelen meer energie opleveren dan u zelf gebruikt levert u de energie zelf terug aan uw energiemaatschappij. Dit houdt in dat de energie wat u terug levert aan de energiemaatschappij verrekend wordt in het eindbedrag van de door u afgenomen stroom.
 
Voordelen van het gebruik van zonnepanalen:
  • Na de investering gaat de energierekening direct omlaag
  • Zonnepanelen werken het hele jaar door
  • Niet gebruikte energie verkoopt u terug aan de energiemaatschappijen
  • Zonnepanelen dragen bij aan een beter milieu
  • Zonnepanelen zorgen voor een hogere waarde van uw huis
 
Onze showroom
Naast nieuwbouw staan de laatste jaren voornamelijk in het teken van de vervangingsmarkt, renovatie, energiebesparing, comfortverhoging, design en nieuwe technologische ontwikkelingen. Al vanaf de opkomst van centrale verwarming heeft Broekmans installatie een goed assortiment verwarmingselementen gehad. In onze showroom staan ook diverse modellen radiatoren. Het zijn ware kunstwerken. Bent u op zoek naar een specifiek product? Ook hiermee kunnen wij in onze showroom u van dienst zijn. Broekmans installatie heeft ter ondersteuning de beschikking over diverse open gewerkte ketels zodat u als klant beter de goede werking van de ketel kan begrijpen.